+420 222 539 539
Пн - Пт: от 8 до 22 часов, сб - вс:. 9 утра - 22 вечера

Hotel Kapitol Отзывы

рейтинг отеля

90%
идеальный

by 27 reviews

  • Персонал

    93%
  • Чистота

    93%
  • Оборудование

    89%
  • Комфорт

    88%
  • Соотношение цена / качество

    86%
Show reviews written by:
  • Другая группа
Show reviews in:
Сортировать по:
Show:

Anonym

одинокий путешественник, 20.10.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Ochota personálu vysvětlit informace, které jsem potřebovala.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Renáta

одинокий путешественник, 24.9.2017

Česká republika

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Markéta

одинокий путешественник, 14.9.2017

Komárov u Hořovic Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Čistota, nabídka kávy a čaje na pokoji, výzdoba, KUCHYNĚ v restauraci - vynikající.

  • Snad bych jen doplnila houbičky na čištění bot ;-)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 10.9.2017

Čeština

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Bertram

Семья со взрослыми детьми, 13.8.2017

Weiden Německo

  • Overall rating
100 %
  • Sehr schönes, sehr sauberes Hotel. Top Restaurant, sehr empfehlenswert! Service sehr freundlich. Tiefgarage inklusive. Nächstes Jahr kommen wir wieder.

  • Da gab es nichts, was nicht stimmig war.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 13.7.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 7.6.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Velmi dobra restaurace, krasny pokoj, luxusni wellness

  • Trochu zmatena orientace do pokoje. Vytah mezi 1. a 2. patrem byl sice krasny, ale vydaval zvuky, jako kdyby mel spadnout

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 18.5.2017

Čeština

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Pavel Bárta

одинокий путешественник, 26.2.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jiří Petržílka

Пожилые пары, 22.1.2017

Česká republika

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 1.12.2016

Česká republika

  • Overall rating
72 %
  • Průchod z hotelu do restaurace je přes uličky, ve které jsou skladovány sudy piva a přepravky s lahvemi. Restaurace je 100% kuřácká. Prostor pro nekuřáky je v místnosti s bowlingem, kam obsluha restaurace chodí s výrzaně nižší frekvencí než do kuřácké části, kterou má pod vizuální kontrolou.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
4

Linda

Группы друзей, 20.11.2016

Praha Česká republika

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 17.11.2016

Čeština

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 13.11.2016

Čeština

  • Overall rating
80 %
  • Nezájem v řešení požadavku hostů se stravovacími obtížemi. ( např.absence možnosti bezlepkové stravy )

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Zdeněk

одинокий путешественник, 26.10.2016

Karviná Česká republika

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Tomáš

одинокий путешественник, 7.9.2016

Brno Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Hotel nový, čistý, pokoje do vnitrobloku, takže i tiché. Vše fungovalo a doporučuji.

  • "Hotelová" restaurace - jídlo v pořádku, ovšem ti čtyři pánové co se starali o hosty se chovali, jako by tam měli svoji vlastní akci u nich doma, křičeli na celé kolo, nevybíravě se tam nahlas bavili o některých hostech a nebylo jim blbé přijít s plnou pusou od večeře a ptát se na něco, to mě zarazilo a vím, že příště tam už nepůjdu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Rudolfová

Семья с маленькими детьми, 27.8.2016

Kynšperk nad Ohří Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Hotel je moderně vybavený, čistý, bylo nám v něm velmi příjemně. Líbila se nám i strategická poloha hotelu, protože hned přes silnici bylo velké nákupní centrum a blízko hezký Aquapark pro děti. Určitě se sem budeme rádi vracet :-)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 24.4.2016

Čeština

  • Overall rating
60 %
  • Garáže.

  • Ucpaný odpad ve sprchovém koutě, jedna noční lampička nesvítila.

Personál
0
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

одинокий путешественник, 5.4.2016

Čeština

  • Overall rating
68 %
  • Samotný pobyt v hotelu problémy celkem nepřinášel, i když vyžadování podpisu na prohlášení, že nebudu v pokoji kouřit (s hrozbou finančních sankcí), je něco, s čím jsem se ještě nesetkal (a bydlel jsem v poslední době v řadě nekuřáckých hotelů). Co však hodnotím naprosto zásadně negativně, je hotelová restaurace. Nabídka jídel zcela minimální, pro člověka s určitými dietními omezeními téměř neřešitelná situace. Ceny, zejména v této souvislosti, nijak nízké. Obsluha rovněž nijak zvlášť rychlá; přitom bylo obsazeno jen pár stolů a personálu bylo dost. A u snídaně mi dosti striktním způsobem nedovolili, abych se posadil o chvíli dříve, přestože již bylo otevřeno a snídaňový bufet byl připraven. Přitom jsem to nechtěl dělat svévolně, ale protože mi jel brzy vlak.

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Eberhard Heim

одинокий путешественник, 22.3.2016

Německo

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.