+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Hotel Kapitol Recenzje

Ocena hotelu

90%
Znakomicie

by 27 reviews

  • Personel

    93%
  • Czystość

    93%
  • Wyposażenie

    89%
  • Komfort

    88%
  • Cena

    86%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 20.10.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Ochota personálu vysvětlit informace, které jsem potřebovala.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Renáta

podróżujący w pojedynkę, 24.9.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Markéta

podróżujący w pojedynkę, 14.9.2017

Komárov u Hořovic Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Čistota, nabídka kávy a čaje na pokoji, výzdoba, KUCHYNĚ v restauraci - vynikající.

  • Snad bych jen doplnila houbičky na čištění bot ;-)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 10.9.2017

Čeština

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Bertram

rodzina ze starszym dzieckiem, 13.8.2017

Weiden Německo

  • Cena ogólna
100 %
  • Sehr schönes, sehr sauberes Hotel. Top Restaurant, sehr empfehlenswert! Service sehr freundlich. Tiefgarage inklusive. Nächstes Jahr kommen wir wieder.

  • Da gab es nichts, was nicht stimmig war.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 13.7.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 7.6.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Velmi dobra restaurace, krasny pokoj, luxusni wellness

  • Trochu zmatena orientace do pokoje. Vytah mezi 1. a 2. patrem byl sice krasny, ale vydaval zvuky, jako kdyby mel spadnout

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 18.5.2017

Čeština

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Pavel Bárta

podróżujący w pojedynkę, 26.2.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jiří Petržílka

para, 22.1.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 1.12.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
72 %
  • Průchod z hotelu do restaurace je přes uličky, ve které jsou skladovány sudy piva a přepravky s lahvemi. Restaurace je 100% kuřácká. Prostor pro nekuřáky je v místnosti s bowlingem, kam obsluha restaurace chodí s výrzaně nižší frekvencí než do kuřácké části, kterou má pod vizuální kontrolou.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
4

Linda

grupa przyjaciół, 20.11.2016

Praha Česká republika

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 17.11.2016

Čeština

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 13.11.2016

Čeština

  • Cena ogólna
80 %
  • Nezájem v řešení požadavku hostů se stravovacími obtížemi. ( např.absence možnosti bezlepkové stravy )

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Zdeněk

podróżujący w pojedynkę, 26.10.2016

Karviná Česká republika

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Tomáš

podróżujący w pojedynkę, 7.9.2016

Brno Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Hotel nový, čistý, pokoje do vnitrobloku, takže i tiché. Vše fungovalo a doporučuji.

  • "Hotelová" restaurace - jídlo v pořádku, ovšem ti čtyři pánové co se starali o hosty se chovali, jako by tam měli svoji vlastní akci u nich doma, křičeli na celé kolo, nevybíravě se tam nahlas bavili o některých hostech a nebylo jim blbé přijít s plnou pusou od večeře a ptát se na něco, to mě zarazilo a vím, že příště tam už nepůjdu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Rudolfová

rodzina z małym dzieckiem, 27.8.2016

Kynšperk nad Ohří Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Hotel je moderně vybavený, čistý, bylo nám v něm velmi příjemně. Líbila se nám i strategická poloha hotelu, protože hned přes silnici bylo velké nákupní centrum a blízko hezký Aquapark pro děti. Určitě se sem budeme rádi vracet :-)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 24.4.2016

Čeština

  • Cena ogólna
60 %
  • Garáže.

  • Ucpaný odpad ve sprchovém koutě, jedna noční lampička nesvítila.

Personál
0
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 5.4.2016

Čeština

  • Cena ogólna
68 %
  • Samotný pobyt v hotelu problémy celkem nepřinášel, i když vyžadování podpisu na prohlášení, že nebudu v pokoji kouřit (s hrozbou finančních sankcí), je něco, s čím jsem se ještě nesetkal (a bydlel jsem v poslední době v řadě nekuřáckých hotelů). Co však hodnotím naprosto zásadně negativně, je hotelová restaurace. Nabídka jídel zcela minimální, pro člověka s určitými dietními omezeními téměř neřešitelná situace. Ceny, zejména v této souvislosti, nijak nízké. Obsluha rovněž nijak zvlášť rychlá; přitom bylo obsazeno jen pár stolů a personálu bylo dost. A u snídaně mi dosti striktním způsobem nedovolili, abych se posadil o chvíli dříve, přestože již bylo otevřeno a snídaňový bufet byl připraven. Přitom jsem to nechtěl dělat svévolně, ale protože mi jel brzy vlak.

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Eberhard Heim

podróżujący w pojedynkę, 22.3.2016

Německo

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.